Verpakkingsmateriaal, verpakkingsfolie, bedrukte tassen –

Zakken, en flexibele verpakkingsfolies voor machines. Onze zakken kunnen worden gebruikt voor het handmatig verpakken van diverse producten. Het materiaal van de tassen is voornamelijk PE, maar combinaties en laminaten zijn ook verkrijgbaar met PET of PA materiaal.

Meer…

 

  • Ze kunnen worden gebruikt voor voedsel, koeling, groente- en fruitverpakkingen, bakkerijproducten, chemicaliën, petfood maar ook voor auto- of elektronische componenten.
   Het wordt gedaan met moderne high-speed flexodrukmachines, 6 + 6 kleurendruk. We sturen een digitale proef van de ingediende afbeeldingen ter goedkeuring voordat ze het afdrukformulier maken voor onze klanten.
  • De maten van sachets zijn verkrijgbaar in een breed scala aan foliediktes die klanten nodig hebben. Het maken van machines kan ook worden gebruikt om tassen te maken die aan de meeste klantbehoeften voldoen.
  • We zijn ook beschikbaar met VFFS of HFFS, flowpack machine verpakkingsfolies voor moderne verpakkingsmachines, bedrukt met onbedrukt , bedrukt met tapijt of fotocel bedrukt.
  • Stuur ons de productspecificaties en creative layout zodat we een offerte kunnen maken.